Discover New Music

Last.fm is a music discovery service that gives you personalised recommendations based on the music you play.

Start your Last.fm profile Close window

KFT

Tags

Everyone’s tags

More tags

Biography

Hungary (1981 – present)

KFT was founded in 1981 in Hungary, KFT (Korlátolt Felelősségű Társaság - “Ltd.” in English) is the first true band of Hungary, they had immense popularity in the ‘80-s, writing hit songs like Bábu vagy, Afrika, Bál az Operaházban, Balatoni nyár, all became cult classics in Hungary. Their songs have a strange, abstract lyrics, thanks to lead vocalist András Laár and keyboardist Tibor Bornai.

Members are: Tibor Bornai (piano, vocal), András Laár (guitar, vocal), Miklós Lengyelfi II.(bass, vocal), András Márton (drums, vocal).

Discography

1982 – Macska az úton
1983 – Üzenet a liftből / A fodrász
1984 – Bál az Operában
1986 – Siker, pénz, nők, csillogás
1987 – Ég és Föld
1988 – Édes élet
1990 – A nagy alakítás
2000 – Éljen a szerelem (Mohai Tamással)
2003 – Higiénikus ember
2006 – Nem csupa angyal
2008 – A bábu visszavág


www.kft.hu

Videos

Top Albums

Listening Trend

7,712listeners all time
71,115scrobbles all time
Recent listeners trend:

Start scrobbling and track your listening history

Last.fm users scrobble the music they play in iTunes, Spotify, Rdio and over 200 other music players.

Create a Last.fm profile

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.
  • haadeus

    Szuper, nagyon jó!

    20 Feb 12:11pm Reply
  • FindlayKit

    nasgyszeru

    13 May 2010 Reply
  • FrankTyrell

    A legjobbak :)

    26 Oct 2009 Reply
  • Lencse

    A Bábu visszavág _gyönyörű_. Büszke vagyok az öregekre.

    20 Dec 2008 Reply
  • Torzonborz100

    Nekem is úgy tűnik első hallásra! :)

    8 Dec 2008 Reply
  • MoonOfNeptune

    Jó ez az új lemez!

    7 Dec 2008 Reply
  • MoonOfNeptune

    "KFT: A bábu visszavág 30.000 ingyenes CD a legendás KFT zenekartól december 4-én" Érdemes lesz a mozik és újságárusok környékén keresgélni az ingyenlapokat!

    22 Nov 2008 Reply
  • Vegh_Daniel

    megajó

    10 Oct 2008 Reply
  • reka89

    örökzöld!!!!

    26 Sep 2008 Reply
  • Lencse

    A világ leghatalmasabb zenekara. Pont.

    14 Sep 2008 Reply
  • RosaQ

    I love this band - I have last.fm to thank for my discovery of this band. :) (I see I can listen to some more of their material on this page - köszönöm again, last.fm... :) )

    31 May 2008 Reply

Top Listeners