Loading player…

We’re currently migrating data (including scrobbles) to our new site and to minimise data disruption, we’ve temporarily suspended some functionality. Rest assured, we’re re-activating features one-by-one as soon as each data migration completes. Keep an eye on progress here.

Datelindja 23 Gusht 1982, Tirane.

Pa treguar se eshte i famshem, di te deshmoje se eshte i gjithanshem.... Nuk eshte nga ata qe kenaqet me pak. I intereson vetem te mesoje dhe duket qe ka mesuar shume, por ka akoma rruge. Ka nuhatur eren e suksesit dhe ka zbuluar marifetin per te qene i pelqyer. Flori nuk jep receta suksesi!
Ka provuar te prezantoje dhe ia ka dale me se miri, ka guxuar te beje humor dhe ia ka…

read more

Top Tracks

Similar Artists

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.

People Listening Now

Features

API Calls