Fatih Kısaparmak (born 31 January 1961, Elazığ, Turkey) is a musician, composer and song-writer.

Discography

Ve Senin Siirlerim (1987)
Kilim (1987)
Yarına Kaç Var - Bekle Küçüğüm (1989)
Cemre Düşünce (1990)
Güneşi Biz Uyandırdık (1991)
Portakal Çiçeğim (1992)
Dicle’nin Oğlu (1993)
Hoşçakal (1994)
Fatih Kısaparmak’tan Hitler (1994)
Mozaik 1 (1995)
Mozaik 2 (1996)
Olur Mu Böyle Hasan (1998)
Mor Salkımlı Sokak…Ve Senin Şiirlerim (Birlikte verilen 2 albüm, 1999)
Bu Dağ Ne Rüzgarlar Gördü (2000)
Vay Benim Hayallerim (2001)
Sevdaysa Sevda, Kavgaysa Kavga (2003)
Ben İki Kere Ağladım (2004)
Belki Dönemem Anne (2007)
Mor Salkimli Sokak ve Senin Siirlerim (2008)
Ask Ve Özgürlük Icin (2009)

Edited by Erkan-Yilmaz on 28 Jul 2010, 21:06

All user-contributed text on this page is available under the Creative Commons Attribution/Share-Alike License.
Text may also be available under the GNU Free Documentation License.

Factbox

Generated from facts marked up in the wiki.

No facts about this artist

You're viewing version 1. View older versions, or discuss this wiki.

You can also view a list of all recent wiki changes.