Skip to
YouTube video

Loading player…

Biography

Fatih Kısaparmak (born 31 January 1961, Elazığ, Turkey) is a musician, composer and song-writer.

Discography

Ve Senin Siirlerim (1987)
Kilim (1987)
Yarına Kaç Var - Bekle Küçüğüm (1989)
Cemre Düşünce (1990)
Güneşi Biz Uyandırdık (1991)
Portakal Çiçeğim (1992)
Dicle'nin Oğlu (1993)
Hoşçakal (1994)
Fatih Kısaparmak'tan Hitler (1994)
Mozaik 1 (1995)
Mozaik 2 (1996)
Olur Mu Böyle Hasan (1998)
Mor Salkımlı Sokak…Ve Senin Şiirlerim (Birlikte verilen 2 albüm, 1999)
Bu Dağ Ne Rüzgarlar Gördü (2000)
Vay Benim Hayallerim (2001)
Sevdaysa Sevda, Kavgaysa Kavga (2003)
Ben İki Kere Ağladım (2004)
Belki Dönemem Anne (2007)
Mor Salkimli Sokak ve Senin Siirlerim (2008)
Ask Ve Özgürlük Icin (2009)

Edit this wiki

API Calls