Discover New Music

Last.fm is a music discovery service that gives you personalised recommendations based on the music you play.

Start your Last.fm profile Close window

Elektro Kultura

Tags

Biography

Електро култура е соло проект зад кој стои Владимир Муратовски Диво - панкер, социјален поет од скопскиот асфалт и неуморен хроничар на македонската андергрануд сцена речиси три децении.

Во средината на 90тите со помош на неговиот пријател Зоки Агресор во домашни услови го снима албумот „Мировна порака“ кој светлината на денот ќе ја здогледа дури десетина години подоцна. Уште една деценија подоцна, конечно ќе се случи и неговиот прв соло концерт.

Listening Trend

30listeners all time
1,059scrobbles all time
Recent listeners trend:

Start scrobbling and track your listening history

Last.fm users scrobble the music they play in iTunes, Spotify, Rdio and over 200 other music players.

Create a Last.fm profile

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.

Top Listeners