Journal

  • Jampe Jampe Harupat

    6 Mar 2007, 08:10 by niwat0ri

    Jampe-jampe harupat geura gede geura lumpat
    Sing jauh tina maksiat anaking ngarah salamet akherat
    Jampe-jampe harupat geura gede geura lumpat
    Susah senang omat sholat anaking beunghar kade poho zakat

    Jampe-jampe harupat pek dudunya satakerna
    Lir ibarat hidep di dunya rek hirup saumur dunya
    Jampe-jampe harupat prak ibadah satakerna
    Lir ibarat hidep di dunya rek cacap engke sareupna

    Dodoja datang tong kalut
    Sanghareupan make imut

    Ulah rek aral subaha anaking sing percaya kanu kawasa
    Maha welas maha asih moal aya pilih kasih
    Sagala ku karandapan ku hidep tangtuna bongan sorangan

    Ti bapa ieu pepeling
    Ngarah hidep hirup salawasna eling
    Henteu beurang henteu peuting
    Hidep kudu soleh satungtung nyaring

    Everytime I'm listening this Doel Sumbang's sundanese song, I always remember my parent at home. Very-very touching...Doel Sumbang