Skip to
YouTube video

Loading player…

Related Tags

Similar Tracks

Similar Artists

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.

  • Avatar for abunono
    Djali i shkretëtirën e Arabisë ka pasur shansin e tij. Tani është koha që Perëndimi për të imponuar vlerat e tyre me ashpërsi dhe pasojë!

API Calls