Discover New Music

Last.fm is a music discovery service that gives you personalised recommendations based on the music you play.

Start your Last.fm profile Close window

Bulle

Tags

Everyone’s tags

More tags

Biography

Bulle (oik. Joni Bollström, tunnetaan myös nimellä Big Bollström) on suomalainen Vantaan Länsimäestä kotoisin oleva rap-artisti. Bulle aloitti uransa jo vuonna 2003, jolloin ilmestyi hänen ensimmäinen julkaisunsa Paskaa purkkii. Bullen ensimmäinen virallinen kaupallinen studioalbumi Äidinkielel julkaisitiin helmikuussa 2010 Karma Musiikin kautta.

Biografia

Bulle muutti perheinneen Kanadaan alkuvuodesta 1994. Vuonna 1995, 11 kuukauden kuluttua, perhe palasi Suomeen ja asettui asumaan Vantaan Länsimäkeen. Räppäämisen Bulle aloitti ollessaan kuudennella luokalla. Bulle piti tuohon aikaan mm. DMX:stä, Dr. Drestä ja Fintelligensistä. Bulle on romani.

Diskografia
Omakustannealbumit

* Paskaa purkkii (2003)
* Eilisest tähä (2006)
* Nykypäivän mc:t (2007)
* Kuosi digiviihde (2008)

Studioalbumit
* Äidinkielel (2010)
* Räppilevy (2013)

Videos

Top Albums

Listening Trend

2,851listeners all time
67,425scrobbles all time
Recent listeners trend:

Start scrobbling and track your listening history

Last.fm users scrobble the music they play in iTunes, Spotify, Rdio and over 200 other music players.

Create a Last.fm profile

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.
  • jonnlearns2rock

    Uus levy (Räppilevy) ulkona 1.11.2013. Meitsillä neljä tsippee muoveissa, OUUJES!

    30 Oct 2013 Reply
  • Lekkeri-23

    Nii raffit puffit ettei paskalle taivu!

    13 Apr 2012 Reply
  • nu4220

    Vitun manne...

    27 Aug 2011 Reply
  • Chingy314

    iha vitu jepa!!!

    12 Mar 2010 Reply
  • themightycasey

    Äidinkielel-levy on kyl ihan jees, näin muutaman kuuntelukerran otannalla. Käykääs pojjaat ja tytöt ostamassa kaupasta, jos ette jo ole! Ainakin äxästä pitäis viimestään ens viikolla löytyä ja Funkiestista toi jo löytyykin...

    22 Feb 2010 Reply

Top Listeners