A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Biography

Ayla Dikmen (born 25 March 1944, Kütahya - died 20 August 1990, İzmir) was a Turkish pop music singer.

In 2008 she got famous again with her revived old hit "Anlamazdın" which is seen on the movie "Issız Adam".

Discography

45's
Niksarın Fidanları / Ay Kız Adın Yamandır (1966)
Merdiven / Mühür Gözlüm (1967)
Ayrılık Şarkısı / Seninleyim (1968)
Sensiz Yaşayamam / Nereye (1970)
Gençlik Gençlik / Sakın Karşımda Ağlama (1970)
Yanan Mum / Al Yanaklım (1971)
Asker Mektubu / Of Aman, Aman (1971)
Kime Ne Düştü / Hadi Gidelim (1972)
Bir Gölge Gibi / Sevmeden Kimse Seni (1972)
Sus Arkadaş / Sonsuz Keder (1973)
Aşk Defteri / Öpücük (1974)
Yolcu Yolunda Gerek / Kalbime Kanımla Yazdım Adını (1974)
Çoban Pınarı / Ay Ay Ay (1975)
Yeniden seveceğim / Kim Dinler Sizi (1975)
Hu Bismillah / Anlamadın Mı (1976)
Benim Kaderim Bu / Hadi İçelim (1976)
Onu Bunu Bilmem Kararlıyım / İlk Ve Son Aşkımsın (1978)

Full length
Ayla Dikmen (Coşkun Plak-1976)
Göz Bebeğim (Coşkun Plak-1980)

Posthumous Albums
Seninle Sonsuza Kadar (MCC Müzik-2007)
Ayla Dikmen Klasikler (MCC Müzik-2008)

Edit this wiki

API Calls