Biography

Ayla Dikmen (born 25 March 1944, Kütahya - died 20 August 1990, İzmir) was a Turkish pop music singer.

In 2008 she got famous again with her revived old hit “Anlamazdın” which is seen on the movie “Issız Adam”.


Discography

45’s
Niksarın Fidanları / Ay Kız Adın Yamandır (1966)
Merdiven / Mühür Gözlüm (1967)
Ayrılık Şarkısı / Seninleyim (1968)
Sensiz Yaşayamam / Nereye (1970)
Gençlik Gençlik / Sakın Karşımda Ağlama (1970)
Yanan Mum / Al Yanaklım (1971)
Asker Mektubu / Of Aman, Aman (1971)
Kime Ne Düştü / Hadi Gidelim (1972)
Bir Gölge Gibi / Sevmeden Kimse Seni (1972)
Sus Arkadaş / Sonsuz Keder (1973)
Aşk Defteri / Öpücük (1974)
Yolcu Yolunda Gerek / Kalbime Kanımla Yazdım Adını (1974)
Çoban Pınarı / Ay Ay Ay (1975)
Yeniden seveceğim / Kim Dinler Sizi (1975)
Hu Bismillah / Anlamadın Mı (1976)
Benim Kaderim Bu / Hadi İçelim (1976)
Onu Bunu Bilmem Kararlıyım / İlk Ve Son Aşkımsın (1978)

Full length
Ayla Dikmen (Coşkun Plak-1976)
Göz Bebeğim (Coşkun Plak-1980)

Posthumous Albums
Seninle Sonsuza Kadar (MCC Müzik-2007)
Ayla Dikmen Klasikler (MCC Müzik-2008)

Edited by sfire on 5 Jun 2011, 16:57

All user-contributed text on this page is available under the Creative Commons Attribution/Share-Alike License.
Text may also be available under the GNU Free Documentation License.

Factbox

Generated from facts marked up in the wiki.

No facts about this artist

You're viewing version 4. View older versions, or discuss this wiki.

You can also view a list of all recent wiki changes.

More Information

From other sources.

Links
Labels