Skip to
YouTube video

Loading player…

Related Tags

Оформена во 1992 год во состав од: Конан, Цац, King-Z. Потоа во текот на 1993 се придружува B.N.C.(Братучед на Conan). Пионери во андерграун хип-хоп музиката во Македонија. Има неиздаден албум од 13-14 траки, продуциран во студиото на Гоце Трпков(САФ), сниман во студиото „Палавштините на Гроздан Темелковски“ во соработка со Веле Солунчев(Скелеку Скас)…

Top Tracks

Similar Artists

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.

API Calls