A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Related Tags

Санаториум е скопски хеви/треш метал бенд формиран во 1986 година. Оригиналната постава на бендот во состав Перо Стефановски - Шпирт, Константин Качев - Рус, Горан Станковиќ - Црни и Горан Атанасов - Глупсон, е непроменета до денешен ден. Санаториум се победници на Рок Фест, заедно со групата Ареа која ја доби поддршката од жирито, а цела публика гласаше за Санаториум. Имаат издадено 2 студиски албуми. На работ на Разумот и No More. Од овие 2 албума потекнуваат антологиските песни како Без разум и… read more

Top Tracks

Similar Artists

People Listening Now

API Calls