Discover New Music

Last.fm is a music discovery service that gives you personalised recommendations based on the music you play.

Start your Last.fm profile Close window

Лама

Tags

Everyone’s tags

More tags

Biography

Лама is a pop/rock project based in Ukraine. It became popular after their singles “Meni tak treba” (“I need so”) and “Moye sertse” (“My Heart”).
Their third single was “Litak” (“Airplane”). Лама’s first album “Meni tak treba” was released in 2006.

The active members of Lama are Natalia Dzenkiv (vocal, lyrics), Andriy (guitar), Zurik (bass guitar) and Zi-Zi (drums). In 2007 Лама got the Best Ukrainian act award of MTV Europe Music Awards.

Discography:

Albums

* 2006: Meni tak treba (I need so)
* 2008: Svitlo i tin’ (Light and Shadow)

Singles

* 2006: Meni tak treba (I need so)
* 2006: Moye sertse (My Heart)
* 2006: Litak (Airplane)
* 2007: Z tym, koho l’ubyla (With the One I Loved)
* 2007: Svitlo i tin’ (Light and Shadow)
* 2008: Znajesh jak bolyt‘ #1
* 2008: Ne Mamma (Not a Mother) #3

Soundtracks

* 2008: Znayesh yak bolyt’ (Do you know how it hurts) from the movie Sappho

Videos

Top Albums

Listening Trend

6,918listeners all time
78,860scrobbles all time
Recent listeners trend:

Start scrobbling and track your listening history

Last.fm users scrobble the music they play in iTunes, Spotify, Rdio and over 200 other music players.

Create a Last.fm profile

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.
  • BigBadBruin

    Поддерживаю! По радио услышал-очень понравилась!

    22 Nov 2013 Reply
  • VERTIGO482

    Ангел - супер!))

    2 Nov 2013 Reply
  • Fijey

    з днем народження! бажаю багато натхнення на нові альбоми! ^^

    14 Dec 2012 Reply
  • keacrimea

    молодец, хорошие песни

    6 Dec 2012 Reply
  • Crystalix_

    все нормально

    26 Jul 2012 Reply
  • vladholod15

    "..получила премию Best Ukrainian act на церемонии MTV Europe Music Awards . Lama победила Гайтану, а также группы Esthetic Education, Океан Ельзи и Вопли Видоплясова." гайтані до Лами - як до неба рачки! :|

    23 Jun 2012 Reply
  • douglasC280

    превосходный...

    17 Oct 2011 Reply
  • ilkamf

    Тримай <3

    12 Aug 2011 Reply
  • berestey

    в океанi ---> доставила

    12 Jul 2011 Reply
  • wroclaw-kiev

    Візьми участь у конкурсі для українських музичних гуртів та виграй концертний тур Польщею! Ми шукаємо творчого підходу до музики, а не якогось конкретного стилю. Якщо Ви виконуєте folk, hip-hop, metal чи jazz, а своїми ідеями ви виходите за традиційні музичні стандарти, то це, безумовно, Ваш шанс! На заявки чекаємо до 27 червня 2011 року. Більше про конкурс Neuro Music можете прочитати тут: http://www.lastfm.pl/festival/1934819+UA-PL+Alternative+Music+Meetings http://musicmeetings.eu/ http://www.facebook.com/AlternativeMusicMeetings

    17 May 2011 Reply
  • douglasC280

    захватывающий...

    21 Apr 2011 Reply
  • LaBelleDeMoscou

    добрий брит-поп із домішками. а Наталя - неперевершена дівчина.

    26 Mar 2011 Reply
  • Sofon

    Выложите все песни на Ласт фм а не две

    3 Feb 2011 Reply
  • pandosik

    Обожнюю "Тобі одному"...

    27 Jan 2011 Reply
  • lucifeuer

    @Mr_Holoverda: but the album covers say "Lama"

    8 Jan 2011 Reply
  • solarisoida

    гарна дівчина, гарні пісні (:

    18 Dec 2010 Reply
  • Mr_Holoverda

    Лама :)

    17 Dec 2010 Reply
  • lucifeuer

    Lama or Лама?

    17 Dec 2010 Reply
  • ericlow4224999

    Хороша співачка.)

    21 Oct 2010 Reply
  • Venzeslav

    I ♥ her.

    25 Sep 2010 Reply
  • All 56 shouts

Top Listeners