Discover New Music

Last.fm is a music discovery service that gives you personalised recommendations based on the music you play.

Start your Last.fm profile Close window

#####

Tags

Everyone’s tags

More tags

Biography

Moscow, Russian Federation (2001 – present)

There are more than one #####
1. ##### (5diez, five diez) is a Belarusian band formed in 2001. Their music is a mixture of , , , , and . The native city of ##### is Vitebsk, Belarus, but before releasing their first official album they moved to Moscow, Russian Federation.

Band Members:
Yevgeni «Jenk» Belousov — vocals,
Alexey «Valosh» Fedyaev — guitar,
Viktor «Ckrang» Avsaragov — bass-guitar,

Sergey «P.S.» Polyansky — guitar / back-vocal,
Grigori «Gregor» Karpov — drums / percussion.

Discography:
2004 — В этой жизни меня подводят доброта и порядочность,
2006 — Камикадзе,
2007 — Один в поле воин,
2009 — Пандемия,
2010 — Обратная сторона (acoustic album).

Official homepage.

2. Aroy Dee alias for one House/Techno release - ##### ‎– ##### [cat: RHD-#####1]

Videos

Top Albums

Listening Trend

55,843listeners all time
2,891,379scrobbles all time
Recent listeners trend:

Start scrobbling and track your listening history

Last.fm users scrobble the music they play in iTunes, Spotify, Rdio and over 200 other music players.

Create a Last.fm profile

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.
  • X-Sive

    Что это б****ть за жанр у них, не могу определиться. Последний альбом весь вперемешку, кто так делает? Насчитал отголоски всех перечисленных жанров Hardcore, Trash Metal, Mathcore, Metalcore, Groove Metal. Звук похож на Сепултуру. Как вы думаете, а вы бы как охарактеризовали последний альбом по жанру?

    25 Jul 8:52am Reply
  • archon_sound

    DEEP HOUSE

    21 Jul 8:43pm Reply
  • kitto_katsu

    Для ушей пригодны только два демо и альбом 2004.

    12 Jul 6:26am Reply
  • dartvader72

    не слушаю. но качество звука на концертах достойное. если честно еще ни на одном концерте лучше не слышал что у русских исполнителей что у зарубежных

    16 Jun 12:29pm Reply
  • xGrouchx

    Какое же дермище. Просто уебать за такие уебищные текста, даже Горшок бы позавидовал такой хуете.[2]

    3 Jun 6:51am Reply
  • I0O

    наступила эра глобальный адидас

    23 Apr 10:21am Reply
  • MoDesT-

    Музыка взрослее аматоревской.

    17 Apr 11:43am Reply
  • Ok_go_love

    дветыщсидьмой [2]

    29 Jan 9:37am Reply
  • Hatekicks

    дветыщсидьмой

    22 Dec 2014 Reply
  • Myxxxa

    рак мозга, особенн оан концерте,полная каша,н онарод ходит,значит кому-то прет )

    7 Nov 2014 Reply
  • limonad_limonad

    Выбились.

    22 Oct 2014 Reply
  • mattleo_

    what

    3 Oct 2014 Reply
  • xinxinx

    Stupidly difficult to search for, but the ##### EP is one of the most instantaneously gripping techno releases I've heard this year!

    2 Oct 2014 Reply
  • phlegm-yo

    who th fuck are these ugly nerds, i came here 4 techno god dam it

    22 Sep 2014 Reply
  • Evilhasears

    Какое же дермище. Просто уебать за такие уебищные текста, даже Горшок бы позавидовал такой хуете.

    12 Aug 2014 Reply
  • Zemych

    Был на их концерте, что за хуйня?

    21 May 2014 Reply
  • hell_000

    первый альбом самый-самый охуительный

    16 May 2014 Reply
  • beetleju1ce666

    Заебись, в 2007-2008 их оч любила

    15 May 2014 Reply
  • Rustune

    but i want techno :(

    24 Apr 2014 Reply
  • nick_the_bomber

    Обожаю этих дядек. Держат марку.

    11 Feb 2014 Reply
  • All 1754 shouts

Listening Now

Top Listeners