elitesecurity forum » Discussions

Kako da slusate vase omiljene pesme na last.fm radio stanici iako niste pretplatnici…

• Kako da slusate vase omiljene pesme na last.fm radio stanici iako niste pretplatnici :)

Iliti kako da napravite listu omiljenih pesama kao npr. u winampu. :)

Potrebno:
    1. da znate da tag-ujete pesme ovde na last.fm
    2. lista pesama koje volite :P

Elem, kako se radi:
    Uzmete ili sa vase liste ili sa globalnih tagova, radio stanica, chart-ova ili gde vec nadjete vase omiljene pesme i tag-ujete sve pesme koje zelite pod nekim UNIKATNIM nazivom, znaci najlakse vas username neka to bude, npr. pera123. Ovim ste (delimicno) osigurali da ne ulete tudje pesme na vasu favourite listu, premda moze uvek da se nadje neki dokonjak koji ce da tag-uje sa vasim unique tagom, ali necemo sada o tome, polazi se od hipoteze kako su svi dobri i cvece i prolece... :P

Kada tagujete sve pesme koje zelite sa tim unikatnim tag-om, startujete last.fm radio player (ko nema pravac na downloads link gore), i odete na vas tag/listu... gore ima Start Radio (1 Station) i onda jos samo ostaje da uzivate :)

Cheers,
    MBT

Mr. Big Time
  • Eh da - čemu služi srce u plejeru??? :-)))

Pretplatnici imaju mogućnost da slušaju Loved tracks radio, a to se prikuplja kliktanjem na srce. Ko nije pretplatnik, može da plače ili da okuša MBT recept.

Da, bio sam onih srećnika koji su bili oštećeni prilikom crkavanja opreme krajem novembra, pa sam u decembru mogao sve ovo da koristim punom snagom (jes da je prošlo pola meseca dok sam to skontao, ali nema veze). ... Pored vlastitih radio stanica, zanimljivo je slušati i stanice drugih korisnika. Neighbour radio zna nekad da omaši, ako korisnik makar malo meša muzičke pravce. Zato pretplatnici imaju uživanciju da slušaju i direktno stanicu korisnika, a kao poslastica je Loved tracks radio.

Last.fm je super, mogu samo da im poželim da nastave ovako i da im ponovo crkne ponešto od opreme, jer još bolji je taj pretplatnički status ;-)

• Bas tako :) Mada ja klikcem cesto na srce, mozda neko slusa moju loved tracks listu :P A iskreno klicem.. tako da... love is all around :)))))))))00

Nego, ovaj moj "recept" jel neko probao? Nisam bio tu za vikend, i sada probam da pustim kad kaze - Der iz not inaf kontent tu plej dis stejsn (pisem po naski da ne provale ovi iz menaDJmenta sajta, pade mi na pamet da nisu i oni slucajno videli ovu moju temu pa da su zbudzili da ne radi?!)

Jel radi ostalima?

Mr. Big Time
  • Fora je što mora da se nakrca dovoljan broj naslova koji oni imaju u svojoj arhivi. Ako kreneš sa slušanjem domaće muzike .... moraćeš se prilično oznojati dok proradi taj radio.

• Topic closed.

nije to...

pise ti koliko pesama je "streamable"...
    npr:
    "114 of these items are streamable. "
    Medjutim, pored toga su dodali i ovo: "Subscribers can listen to your tag by clicking the radio button below."

:(
    A kad probam sada da pustim moj tag kao pre, player napise: "This function is for subscribers only" ...

Dakle nema dzabe ni kod stare babe.

Topic closed.

Mr. Big Time
  • lastfm://globaltags/Blame%20it%20on%20the%20love%20of%20rock%20n%20roll ?

:-) ... Global tag radio mogu da slušaju svi korisnici, a za to je potrebno 2 tagera (odnosno zvanično 3, pošto se jedan formalno uglavi, to mu dođe valjda neki sistem ...) i 15 streamable itema ...

• [Deleted user] said...
    • User
    • 5 Dec 2011, 15:53
    Jel i dalje funkcionise ovo sa tagovima ?

Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.