• Connections

Svi izvodjaci/bendovi koji nisu u connections.

last.fm/music/nemanja+lazic
  • http://www.last.fm/music/Shining+Shitbox

srpsko, kvalitetno i elektronichno. ja bi dodao na keca.

• koneyn said...
    • User
    • 8 Feb 2010, 12:06
    Dodato, hvala :]

Ko god da ima neki predlog, samo napisite ovde! Jedini uslov je naravno da je projekat U Srbiji, dakle ne ako je neko poreklom odavde a radi van zemlje... I obratno, ako neko nije iz Srbije ali radi ovde (kao npr. cenjeni KOFY :D) onda je dobrodosao :)

• ondak

brishite mene, jbg, ja smrdim po izvanzemaljstvu:)
    al' beogradski nastup ostavite.
    xexe.

• koneyn said...
    • User
    • 9 Feb 2010, 10:44
    ok izvanzemljak, bačena je anatema :) ne znam samo na koji bg nastup misliš, ja samo našao drona kihota i njega sklonio ;)

• isti ima nastup iz bg-a.
    nebitno.
    :)

• imao.
    lmao.
    :)

• eto

• kuku

brishi sve shto je nepotrebno:)

• koneyn said...
    • User
    • 9 Feb 2010, 18:53
    Hmmm, ladno ne mogu da brišem, ne vidim tu opciju. Mogu da te banujem ako hoćeš? lol ;) Nemanja je iskusniji možda on provali...

E pa, u "konekšnz" idu samo autori i etikete, ne albumi i slično, tako da slaba vajda svejedno :)

• banuj, nepitaj!^^
    i see.
    bemliga, nepoznavam ovdasnje blog/forum/grupacijske mogucnosti ni sám:)

• koneyn said...
    • User
    • 9 Feb 2010, 20:07
    Számo opušteno :)

Jedno malo obaveštenje za drugara aiRless pRoject-a iz Makedonije, odbiVen je članak iz ovih razloga gore navedenih...

Jedini uslov je naravno da je projekat U Srbiji...

... jer ako nije, onda naziv grupe nema smisla :/

• нема проблем за одбивањето, другари! ја немав прочитано дискусијава..
    во секој случај драго ми е што сум тука и само напред со каузата!

слично нешто започнав и јас, па добредојдени сте да се зачлените!

Поздрав

• PMS

• Dj Ewox

Morao bi da bude ovde... to jeste dens, ali nije tipičan. Pravci kao što su elektro, electroclash, idm, alternativniji tehno... su retki i vredni ovde u Srbiji...

DJ Ewox

• koneyn said...
    • User
    • 4 Aug 2010, 17:54
    Ima li ijedno autorsko delo?

• Ima... vise svojih stvari... trenutno na my spacey ima nekoliko pesama koje su saradnja pa nisu tipicne... iz iskustva mogu reci da su miksevi vise nego autorski : ) steta sto nema pesama a last fm-u, i mislim da bi trebao biti ovde.

• to je problem sa elektronskom muzikom... dosta grupa koje sam video imaju upozorenje da se bave svim oblicima pomenute osim dj kulturom...sto ima i nema svojih opravdanja... dj-eva je mnogo, neki imaju produkciju a neki ne... mozda bi resenje bila neka posebna sekcija... mada opet u nekim slucajevima (npr , , ) kulture se jako preplicu... ko bi ga znao...

• koneyn said...
    • User
    • 6 Aug 2010, 17:15
    Stvar je sledeća, svaka grupa na last.fm-u je limitirana sa 200 izvođača, tako da stavljati DJ-a (kojih ionako ima mnogo više nego producenata) a da pritom ovde nema čak nijednu traku uploadovanu da ljudi mogu makar da čuju delić, nema baš poente.

• Nisam znao za limit, u tom slucaju nista :)

• ujulala said...
    • User
    • 4 Nov 2010, 23:27

G.A.N. 665+1

• konektovano ;)

last.fm/music/nemanja+lazic
Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.