İsveçli güzide grup Evergrey'in 27 Martta çıkcak olan albümünü internette bulabilirsiniz. Henüz dinleyemedim ama download listesine aldım. Bugün yüklenir yarın dinlerim. Sonra yorumumu yaparım. İyi bir albüm olacağından adım gibi eminim ama yinede dinlemek lazım bazen insan adını bile unutuyor. Şarkı listeside şöyle
Monday Morning Apocalypse
01. Monday Morning Apocalypse 02. Unspeakable 03. Lost 04. Obedience 05. The Curtain Fall 06. In Remembrance 07. At Loss For Words 08. Till Dagmar 09. Still In The Water 10. The Dark I Walk You Through 11. I Should 12. Closure
Aynısını ben diyecektim. Albümü beğenmedim. Özellikle ilk şarkıya aşırı gıcık oldum. Vokale kullanılan efektler hiç olmamış albüm çok sıradan olmuş gerçek progressive namına bir şey bulamadım. Hatta Dream Theater'a yakın bir albüm bile diyebilirim. Hobarey hobarey gidiyor şarkılar anidne gitar solosu giriyor. Nakarat giriyor şarkı bitiyor. Şarkıların hepsi çok kısa beğenmedim kısacası. 3 / 5 en fazla o da Evergrey'in hatrına. Son şarkıyı biraz beğendim diyebilirim. Piyano falan hoş olmuş.
evergrey fanı değilim, diğer albümlerini de "evergrey dinleeyim" diye dinlemedim ama monday morning apocalypse hoşuma gitti. çıkışından bu kadar uzun süre sonra hala mp3 playerımda duruyor =)
Evergrey - Monday Morning Apocalypse