Progressive TR » Discussions

Evergrey - Monday Morning Apocalypse

• Vidar_ said...
    • User
    • 25 Feb 2006, 06:14

Evergrey - Monday Morning Apocalypse

İsveçli güzide grup Evergrey'in 27 Martta çıkcak olan albümünü internette bulabilirsiniz. Henüz dinleyemedim ama download listesine aldım. Bugün yüklenir yarın dinlerim. Sonra yorumumu yaparım. İyi bir albüm olacağından adım gibi eminim ama yinede dinlemek lazım bazen insan adını bile unutuyor. Şarkı listeside şöyle

Monday Morning Apocalypse

01. Monday Morning Apocalypse
    02. Unspeakable
    03. Lost
    04. Obedience
    05. The Curtain Fall
    06. In Remembrance
    07. At Loss For Words
    08. Till Dagmar
    09. Still In The Water
    10. The Dark I Walk You Through
    11. I Should
    12. Closure

Progressive Rock Toplumu
    www.progturk.com
    • [Deleted user] said...
    • User
    • 25 Feb 2006, 20:41
    aynen bende yeni indiriyorum.evergrey fanı bir arkadaşım hiç beğenmemiş albümü ::((

• [Deleted user] said...
    • User
    • 26 Feb 2006, 08:56
    valla dinliyorum sabahtan beri,pek beğenmedim,çok sıradan olmuş.vurucu bir melodi yok.lay lay lom şeklinde olmuş :((

• Vidar_ said...
    • User
    • 26 Feb 2006, 13:21
    Aynısını ben diyecektim. Albümü beğenmedim. Özellikle ilk şarkıya aşırı gıcık oldum. Vokale kullanılan efektler hiç olmamış albüm çok sıradan olmuş gerçek progressive namına bir şey bulamadım. Hatta Dream Theater'a yakın bir albüm bile diyebilirim. Hobarey hobarey gidiyor şarkılar anidne gitar solosu giriyor. Nakarat giriyor şarkı bitiyor. Şarkıların hepsi çok kısa beğenmedim kısacası. 3 / 5 en fazla o da Evergrey'in hatrına. Son şarkıyı biraz beğendim diyebilirim. Piyano falan hoş olmuş.

Progressive Rock Toplumu
    www.progturk.com
    • [Deleted user] said...
    • User
    • 26 Feb 2006, 15:17
    valla dayanamadım ben kapadım,klavyelerin olmmaıs çok kötü olmuş,o efektler de neyin nesi öle ya,millet 2006 da iyice sapıttı :S

• yumak said...
    • User
    • 28 Feb 2008, 20:55
    evergrey fanı değilim, diğer albümlerini de "evergrey dinleeyim" diye dinlemedim ama monday morning apocalypse hoşuma gitti. çıkışından bu kadar uzun süre sonra hala mp3 playerımda duruyor =)

• Lombak said...
    • User
    • 20 Jun 2008, 19:48
    Yok ya albüm iyi ya

• grup iyice ''gay'' e bağladı !

Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.