Ocean » Discussions

"W piekle nie będę sam"

• "W piekle nie będę sam"

http://soundcloud.com/oceanpl/ocean-w-piekle-nie-b-d-sam

No i jak Wam się podoba nowy singiel?? :)

"...wielka wiara tłumi lęk..."
  • szczerze mówiąc to jakoś do mnie nie przemówił, "czas by krzyczeć" bardzo wysoko ustawił poprzeczkę przy poprzedniej płycie i chyba nie udało się jej przeskoczyć ;)

Rock the World

• szzanna said...
    • User
    • 15 May 2011, 12:25
    no cóż, całkiem apetyczny kawałek ;) chociaż z krzesła po jego przesłuchaniu nie spadłam, ale nie zmienia to faktu, że wciąż z wielką, a nawet większą, niecierpliwością czekam na płytę ;)

' z nadzieją jest bardziej do twarzy '
  • No no... tylko pamiętaj że "niecierpliwy dostaje mniej" :)

"...wielka wiara tłumi lęk..."
    • szzanna said...
    • User
    • 15 May 2011, 23:34
    właśnie, właśnie, masz rację ! ;)
    w takim razie czekam z przeogromną cierpliwością ;)

• szzanna said...
    • User
    • 6 Jun 2011, 14:05
    ja już przesłuchałam całą 'wojnę świń', zakupiłam wersję elektroniczną i muszę przyznać, że po singlu miałam maleńki niedosyt, ale na szczęście płyta bardzo zmieniła moje zdanie, jest po prostu świetna, lubię takie zaskoczenia :)
    teraz czekam na wasze opinie ;)
    pozdrawiam

• Gorzki puch, brunatna mgła, kwaśny piach. Wojna świń. Podróż do wnętrza huraganu...ciśnienie wciąga, energia wprost miażdży.

• Warto było kupić tą płytę. Jak zwykle Ocean nagrał płytę zupełnie inną od poprzedniej. Rewelacja

• płytka bardzo przypomina mi "Depresyjne piosenki o niczym", ale jakoś nie mogę się do niej do końca przekonać. ale potrzeba więcej przesłuchań, żeby to ocenić, dopiero dzisiaj ją kupiłem ;)

Rock the World

Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.