Ocean » Discussions

Ocean - Cztery

• Ocean - Cztery

Słyszał już ktoś w całości? Według mnie to bardzo udany album ale mimo wszystko za mało ciężkich akcentów . :)

• Karvol said...
    • User
    • 4 Nov 2009, 19:34
    raz przesłuchałem, a to za mało by coś mądrego powiedzieć...

• przesłuchałem 2 razy. czasami za mało smutny, czasami za mało szybki. Dobra płyta ale nie najlepsza, im więcej się słucha tym lepsza ;)

taa
  • w sumie to właśnie tego się spodziewałem po Oceanie, fajnie się słucha nowego materiału. Mógłby być trochę żywszy, ale pamiętajmy, w jakich warunkach powstawał (śmierć ojca Maćka), więc i tak proporcje mocnego grania do ballad nie są takie złe ;D

Rock the World

• Wanfina said...
    • User
    • 6 Nov 2009, 11:29
    ja dopiero raz obsłuchałem, jak na razie muzycznie bardzo mi się podoba, muszę jeszcze raz albo i kilka zagłebić się by wyłowić tekstowo, ale materiał zapowiada się, że dobrze zda egzamin na nadchodzącej trasie :)

• A ja cały czas słucham na odtwarzaczu jak jestem poza domem i na kompie. Płyta od razu wpadła mi w ucho.
    Świetne teksty, muzyka rewelacja, co tu dużo mówić. Chłopaki odwalili kawał dobrej roboty. Mam nadzieje, że na koncertach też dadzą czadu:)

"...wielka wiara tłumi lęk..."
Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.