• srećni praznici svima

jel ima šanse da neko postavi Karneval bandu, album se zove Izgubljene himne? pozdrav

• Terapija.net s ponosom predstavlja besplatni album Killo Killo Bande iz Novog Sada! New Now, tell us how!

Dakle sad il nikad! Neprikosoveni car balkana, duša od čovjeka u privatnom životu, zvjer za mikrofonom u javnom životu, krevet ne komentiramo, nebi znali!

Killo Killo je u kući, na pašnjaku i u vašem komšiluku! Bilo Kuda Killo Killo Svuda! uz album dobijete i kesicu Kiki Bombona!

DOWNLOAD ALBUMA FOR FREE

Nakon pompozne najave, sve sta cu vam reći jest da skinete pa sami prosudite o albumu ... covijek iz novog sada, Vojislav Mašelev aka Killo Killo MC, inace frontman Drum'n'Zeza kojeg znate po hitu ovom : Drum'n'Zez - Palačinka

Inace osim drum'n'zeza suradjuje sa ljudima širom europce, dovoljno je da navedemo njemca Dunkelbunta pa da znate koliko je ozbiljno....

eto, uzivajte, killo killo je u kuci, terapija.net na tragu, a mali Kozza od pomoći.

• VIP - ZIVA ISTINA
    http://www.sendspace.com/file/8hztjs

I dalje nije izasao na disku, ali od decembra se mogao skinuti sa jednog sajta stranog, pod uslovom da platite oko 10 funti, ocigledno da je neko to uradio i okacio album, alal mu vera....

P.S. Vecinu pesama ste mogli cuti preko youtube tako da ne razumem ove iz VIP zasto bi ovo izdali na disku, hajde da je nov materijal...

• tjasica said...
    • User
    • 12 Jan 2010, 17:19
    Radost svakom domaćinstvu (Stuttgart online) anyone? :)

• @tjasica
    VoivodBG said:
    ^
    http://www.last.fm/out?url=http%3A%2F%2Frapidshare.com%2Ffiles%2F305075912%2FTuttnem_ti_ga_uzivo.rarcd rip 320 kbps

• Treba mi pod hitno pesma Sanje Ilic & Balkanike Ceeepaj, pa ako neko moze da uploaduje (192kbps) hvala unapred.

• tjasica said...
    • User
    • 14 Jan 2010, 22:25
    Hvala za Stuttgart Online! :) Inđoj.

• Nešto ne tako sveže, al' zanimljivo: čelik promet

čelik promet myspace

čelik promet intervju

last.fm: Čelik Promet

Čelik Promet nastavljaju dalje putem grupe RRRRR, dekonstruišući rok muziku, čineći od pesme ne-pesmu, od grupe ne-grupu, koja svira na svojim ne-probama i održava ne-koncerte, bivajući ne-popularno popularna. Maksimalno se fokusirajući na svoje ne-talente, oni dostojno oslikavaju našu realnost, za koju znamo da je bizarna, apsurdna i nesavršena, gde je greška pravilo i gde je pravilo pogrešno. Sve što niste očekivali dogodiće se. Članovi: Midžy & Ex>Misha

''All gods are homemade, and it is we who pull their strings, and so, give them the power to pull ours.” (Aldous Huxley)
    Edited by tunic_youth on 25 Jan 2010, 12:47
  • Nosebleed - I Was In A Subculture And All I Got Was This Lousy EP (2010, Samizdat)

Novi EP, na kome se nalaze 4 pesme plus tekstovi i shmartwork. Pesme su snimljene i miksovane u Pirana studiju u Kruševcu, a gazde snimanja su bili Branko i Dandi (Sweeper). Poslušaj, prokomentariši ili nemoj

I Was In A Subculture And I All I Got Was This Lousy EP 2010

• Da li ima neko link ka Karnerval - Izgubljene Himne (PGP RTS, 2009) ?

• Margita je mrtva - Do pobede! (2008)

01 1zvinite molim vas
    02 Serbische Elektroniq
    03 Debilne devojke
    04 Igraj se
    05 She is so
    06 f.y.k.m.n.i.w.y.t.f.m.
    07 Baby is a Petite Bourgeoise
    08 Touch Yourself
    09 Baš volim što ti je lepo [feat. Mrcnr]
    10 God is a Disease
    11 U plavom...
    12 Ja sam tvoj
    13 U sjeni neona
    14 S vetrom na licima
    15 Jeres #1
    16 Margita ist tot
    17 Never Speak
    18 Debilne devojke [Mekonin remix]
    19 Debilne devojke [Plasma-Arc Machining remix]

blog jednog obožavatelja

zvanični sajt

Margita Je Mrtva

''All gods are homemade, and it is we who pull their strings, and so, give them the power to pull ours.” (Aldous Huxley)
    Edited by tunic_youth on 25 Jan 2010, 11:58
  • Audio snimak koncerta u Kanjiži 06.03.2009 . Svirali smo par obrada koje smo tu i tamo zabrljali : )

http://www.mediafire.com/?tnvijinzzju

Setlist:

1. intro
    2. life lessons
    3. confessions
    4. attitude (bad brains)
    5. 24420
    6. there is no darker colour than black
    7. upndowns and wet shoes
    8. boxcar (jawbreaker)
    9. in circles
    10. let me be
    11. soulercoaster
    12. i dont wanna hear it (minor threat)

Spark @ myspace

• bljakse said...
    • User
    • 20 Jan 2010, 15:21
    ko još nije slušao dažd evo prilike

• bljakse said...
    • User
    • 20 Jan 2010, 15:24
    Karneval - Izgubljene himne 320 kbps joint stereo

pre nego što sam digao album, pitao sam člana benda za dopuštenje, koje sam dobio. očekujte uskoro flac verziju sa kompletnim bookletom. živeli!

• kul, hvala. baš mi se sluša. plus bravo za njih što dozvoljavaju.

• @bljakse, hvala ti za Karneval, preko tvojeg bloga sam nabasao na recenziju i spot, koji me je zainteresovao za bend. Bolje da su izdali samostalno disk nego za PGP RTS, propali su kao izdavacka kuca, kada ne mogu da izreklamiraju bendove, eh...
    Samo mi jos reci ako znas, da znam da prisparam koji dinar (ako mi se dopadne ceo album) koliko je original disk?

Dazd je odlican, tj. ako imate dovoljno sluha i celican stomak da svarite vokal, a muzika i tekstovi su nesto najokultnije sto sam skoro cuo, a da nije black metal...
    Sutra bi trebalo da pazarim originalce. <3

• bljakse said...
    • User
    • 20 Jan 2010, 22:26
    ne bih znao da ti kažem voivode. kad već kupuješ dažd original, budi dobar pa iskucaj reči ako ih ima na srpskom. hvala

• Izvodjac kojeg ste najverovatnije prespavali, ako vam se dopadne album, trk do myspace strane da pazarite album, koji kosta samo 250 dinara...

Infact (Milan Perisic) in an experimental producer and DJ coming from Belgrade, Serbia. Usually attracted by strange art and weird sounds, he is making unique music of no definite genre. Curently he is working on his first album called “Flying Houses Fair” which will be released in Autumn 2009.

www.myspace.com/infactaway

Infact - Flying Houses Fair (2009) (320 kbps)
    1 Mr. Green Hat3:48
    2 Emptiness Is Form3:40
    3 Neo Human4:25
    4 Flying Houses Fair2:30
    5 May Brit3:35
    6 Safer Kei4:00
    7 Neptune Radio Signal3:30
    8 Ghost Patrol4:07
    9 See You Around2:24

http://rapidshare.com/files/338742936/Flying_Houses_Fair.rar

@Bljakse, za sada samo ovo, disk jos nisam pokupio:

• bljakse said...
    • User
    • 21 Jan 2010, 21:51
    vrh!

• koneyn said...
    • User
    • 22 Jan 2010, 16:14
    @VoivodBG - super je skroz Infact, gde si ga nasao?

• Pazario prosle godine u KC gradu na koncertu Klopka za pionira, Infact i jos jednog elektro izvodjaca u KC Gradu.

• Preteča grupe Činč:

Čudan Šimijev Bend formirali su 1996. Đorđe Ilić i Luka Stanisavljević, a specijalni gost bio im je Milan Živković (bubnjevi). Svirali su nešto kao Mančester i napravili jedno samostalno izdanje: Ein Mensch von Gemut (1999). Kad ih je bubnjar napustio, Ilić i Stanisavljević nisu tražili novog. Umesto toga, uveli su gudače, klavir i ženske vokale, i promenili ime u Činč, po jednoj svojoj pesmi. I tako dalje.

bio

album

uživo

• ''All gods are homemade, and it is we who pull their strings, and so, give them the power to pull ours.” (Aldous Huxley)
    Edited by tunic_youth on 26 Jan 2010, 10:31
  • dobri isak 2009 ?
    nekoo ? :)
    hvala puno

last.fm/music/nemanja+lazic
  • last.fm/music/nemanja+lazic
Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.