Latvieši » Discussions

Patiesības Spēle

• humilis said...
    • User
    • 22 Jan 2012, 19:48
    Vienīgā patīkamā lieta, kas ar mani vispār var notikt, ir sports. T.i., patīkamākā pieredze - pirmā piedalīšanās Latvijas čempionātā. Un vienlaikus arī murgaunākā - jo sekoja nevis personiskais rekords, bet izgāšanās un cipars, kas pat gadu atpakaļ liktu nokaunēties. Bet nu pirmie kucēni jāslīcina, un izbaudītā atmosfēra, sabiedrība tomēr kompensē visu.

Kāda ir interesantākā intervija, ko esi redzējis/-usi YouTube?
    Ja vari, atstāj linku.

• saa321 said...
    • User
    • 22 Jan 2012, 22:30
    http://youtu.be/hNa_-1d_0tA - vismīļākā intervija.
    Diemžēl cilvēki nekad nesapratīs, cik apburoša šī personība ir.

Vai tu vienmēr sasniedz savus mērķus? Ja nē, tad vai vismaz tu mēģini tos sasniegt, nepadodoties.?

• nepadodos gan, ja mērķi ir man būtiski. patīk domāt,ka esmu mērķtiecīgs cilvēks.
    bet par mazākiem mērķiem runājot, ja es saprotu,ka jēgas nav,tad gan es padodos...nē tas nav īstais vārds...hmm.

kādas ir Tavas domas par ziemu pašlaik? ;D

♥ ♫ ? - ►
    • humilis said...
    • User
    • 4 Feb 2012, 17:50
    Ir jau forši, taču - kas par daudz, tas par skādi.

Kurā brīdī Tu pirmoreiz apzinājies, ka esi melomāns(-e), un kurš mūziķis vai grupa tur ir pie vainas?

• bērnībā laikam jau. es vienkārši sēdēju un klausījos queen kasetes un pār muguru skrēja tirpiņas. tā man ir joprojām, tikai gaume mazliet mainījusies hah.

ir kādas rokassprādzes vai pulksteņi vai kas tamlīdzīgs, ko tu nēsā visu laiku?

kilogramu indes taviem sapņiem.
    • saa321 said...
    • User
    • 6 Feb 2012, 12:42
    nē.
    Vai tu gribētu aizceļot uz Saturnu?

• nē, tur ir auksti, man nepatīk aukstums.

kāda ir tava mīļākā filma? kāpēc?

• UFFFFF, pārāk grūts jautājums. No latviešu filmām droši vien, ka 'četri balti krekli' Bet no ārzemju... 10 būtu vieglāk nosaukt, izvēlēties tikai 1 ir neiespējami

Vieta, kur tu vēlētos pavadīt savas vecumdienas? :D

• Kanāda, kādā palielā pilsētā kalnos, ne pārāk tālu uz ziemeļiem.

Lielākais komplekss, kas Tevi nomāc un traucē dzīvot?

hare krishna
  • Pārāk daudz domāju, kad nav jādomā :D

Vai tevi kaitina reklāmas?

shhhh...
    • humilis said...
    • User
    • 10 Feb 2012, 20:44
    Ōjā, jo sevišķi internetā.

Kurš ir interesantākais un neparastākais no mūzikas instrumentiem, ko tev jelkad nācies dzirdēt?

• Nav nekā interesantāka par klavierēm :D Nē, ok, no kontrobasa var izdabūt visai interesantas lietas (but then again, no visiem stīgu instrumentiem). Nu, bija viens instruments no Argentīnas, bet neatceros nosaukumu. Izskatījās vienkārši pēc koka bļodiņas.

Kā Tev liekas - pastāv citplanētieši?

‘Glad you asked that, because there are things you don't need to know, what we already knew and what you don't know, what we know, 'cause you don't need to know'
    Major Douche
  • Citplanētieši protams pastāv, jo tas vienkārši nav loģiski, ja mēs būtu vienīgās saprātīgās dzīvības formas visumā. Nu nebūtu tas loģiski, vienkārši nebūtu. :D

Vai tu domā ka DORMEO matracis palīdz izgulēties?

Peace, Love And Music!
  • Jā, visticamāk, ka jā D: Nu pašam nav un neesmu gulējis, tāpēc nezinu personīgi.

Vai tev labāk patīk kaķi vai suņi, kā mājdzīvnieki?

shhhh...
  • jautājums tieši man! protams, ka kaķi. es mīlu kaķus. kaķi ir man tik ļoti līdzīgi. viņi guļ, ēd, guļ, guļ.

es nezinu, vai šāds jautājums ir bijis, bet kurš liekas smieklīgākais vārds latviešu valodā, kāpēc?

• mvhahaha, neiespējami izvēlēties vienu.
    ir daudz jocīgi negatīvie raksturojuma vārdi - pintiķis, pindriķis, razbainieks, rakaris, žipčiks, sivēnaste, sušķis.... un tā līdz bezgalībai

noraksturo tavu 2011. gadu ar vienu vārdu

• Neaprakstāms (sliktā nozīmē :D)

Vai 18.02. iesi uz referendumu?

‘Glad you asked that, because there are things you don't need to know, what we already knew and what you don't know, what we know, 'cause you don't need to know'
    Major Douche
    • saa321 said...
    • User
    • 13 Feb 2012, 19:42
    16 gadi. :) Bet ja būtu vairāk, tad ietu.
    Vai kādreiz esi pagaršojis/-usi jebkāda veida līmi?

• jā, bet ne speciāli, tā, ka lieku rokas mutē un ēdu līmi. Līmēšanas procesā gadijās... zin kā, kad rokas aizņemtas tad ar muti jāpietur. :D

Nosauc pirmās trīs lietas savā vērtību skalā.

• 1. Veselība 2. Tuvie cilvēki 3. Mūzika (bet protams, ne tikai)

LPM - Vai esi apmierināts(-a)/laimīgs(-a), ka piedzimi Latvijā?

shhhh...
  • Protams, citur negribētu

Ko tu ieteiktu man ēst pusdienās?

• saa321 said...
    • User
    • 20 Feb 2012, 21:08
    sāc ar maizi un ūdeni. tās ir vislabākās veltes.
    Vai pneimonija ir simpātiska priekš cilvēka?

• Nezinu. Kas ir pneimonija? :D

Vai tici, ka drīz var pienākt ledus laikmets?

shhhh...
  • Gan jau ka jā, bet nu ne tik ātri. 70 gados uz pludmali pavisam noteikti vēl varēšu aiziet

Kas labs ar tevi ir noticis šodien?

• saa321 said...
    • User
    • 23 Feb 2012, 11:02
    Šodien vairs nesāp galva, nav vairs lielas temperatūras. :)
    Vai tu esi noziedojis vismaz 1 Ls Čiekuram? huh?

Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.