Front Row Heroes » Discussions

Co dla Ciebie, Kochanieńki? A dla Ciebie, Panienko?

• ebar_b said...
    • User
    • 6 Feb 2010, 20:18

Co dla Ciebie, Kochanieńki? A dla Ciebie, Panienko?

Halo! Jeśli macie jakieś życzenia, oczywiście w ramach rozsądku - bardzo prosimy, piszcie tutaj. Jeśli nasze gusta się pokrywają, a rzecz jest do zrobienia, nie omieszkamy spróbować:)
    Pozdrawiamy,
    FRH

• cloudik said...
    • User
    • 8 Feb 2010, 20:23
    You Say Party! We Say Die! i chyba jakoś w okolicach maja (kwietnia) koncertują w Niemczech i Pradze ;)

• yr_dog said...
    • User
    • 9 Feb 2010, 10:12
    Czekam na Wolf Parade i jeszcze raz Handsome Furs :)

http://lrnpolish.wordpress.com/
    the name speaks of the actual subject of the blog
    • yr_dog said...
    • User
    • 9 Feb 2010, 17:24
    no i Dan Deacon tworzy niesamowitą muzykę, w Europie jets jakoś koniec kwietnia - początek maja. Jego muzyka jest taka, no, pełna dziecięcej energii, a przy tym niebanalna

http://lrnpolish.wordpress.com/
    the name speaks of the actual subject of the blog
  • The New Wine? są fantastyczni na żywo. Sarah Blasko w kwietniu przyjeżdża do europy, Johnny Flynn też chyba mógłby mieścić się w kręgu waszych zainteresowań. bo zespoły rangi vampire weekend to chyba trochę za duża ryba:)
    generalnie cokolwiek ze skandynawii! O, albo może gitarowe I Are Droid czy 1000 robota, ale to tak off the top of my head.

• Frog Eyes?

• YACHT?

• ebar_b said...
    • User
    • 25 Mar 2010, 10:27
    wszystko co piszecie super jest i o wszystkim tym myślimy.
    niedługo nowe wieści.
    nie ustawajcie w życzeniach, bo jak powiedziała mi AFP: "you got your wish, motherfucker!"

• Parę pobożnych życzeń uporządkowanych malejąco według prawdopodobieństwa spełnienia:
    Tina Dico
    Scandinavian Music Group
    Regina (z Finlandii)
    Iona (z UK)
    Heather Nova
    Titiyo

Happy Rhodes (marzenie!)

• malryc said...
    • User
    • 22 Jun 2010, 16:36
    yr_dog said:
    no i Dan Deacon tworzy niesamowitą muzykę, w Europie jets jakoś koniec kwietnia - początek maja. Jego muzyka jest taka, no, pełna dziecięcej energii, a przy tym niebanalna

popieram, deacona bardzo chętnie

no i eddy current suppression ring, ale oni raczej do europy się nie ruszają z tej zawszonej australii niestety

• Nie wiem czy gusta się pokrywają ale są z UK , niedawno nagrali krążek i ich uwielbiam !!!! http://www.lastfm.pl/music/Wolf+People :)

• trewqh said...
    • User
    • 24 Jun 2010, 08:58
    Skoro These Are Powers, Zu i Tune-Yards grają na OFFie, to ja poproszę:

Parts & Labor

• ebar_b said...
    • User
    • 28 Jun 2010, 12:38
    Parts & Labor... mmmmm...!

• malryc said...
    • User
    • 29 Jun 2010, 10:59
    The Heads - na koncercie wooden shjips mi do głowy przyszli. chodzi o tych garażspejsrokowców z bristolu, rzecz jasna. byłby koncert roku :D

• ze space rocka dobrą, a mało znaną bandą jest White Hills chcialbym ich zoabczyc na zywo, jesli sie w ogole da.

• malryc said...
    • User
    • 29 Jun 2010, 21:50
    a najlepiej obie powyższe na jednym gigu :D

• Jest taki zespół ze Szwecji. Tar... Feathers. Raz już grali w Polsce dwa koncerty ale było to podle zorganizowane. Na jakimś skłocie gdzie w ogóle nie było nic słychać.
    http://www.lastfm.pl/music/Tar...Feathers

• trewqh said...
    • User
    • 2 Aug 2010, 16:42
    ebar_b said:
    Parts & Labor... mmmmm...!

Pterodaktyla przegapiłem to może chociaż P&L się uda. Do dzieła! :)

• ebar_b said...
    • User
    • 13 Aug 2010, 10:51
    sprawdzamy możliwości

• Ty Segall!! :P

• malryc a dit :
    The Heads - na koncercie wooden shjips mi do głowy przyszli. chodzi o tych garażspejsrokowców z bristolu, rzecz jasna. byłby koncert roku :D

nice_face a dit :
    ze space rocka dobrą, a mało znaną bandą jest White Hills chcialbym ich zoabczyc na zywo, jesli sie w ogole da.

+666 do obu

• trewqh said...
    • User
    • 18 Mar 2011, 18:46
    nwar_zetsubou said:
    malryc a dit :

nice_face a dit :
    ze space rocka dobrą, a mało znaną bandą jest White Hills chcialbym ich zoabczyc na zywo, jesli sie w ogole da.
    +666 do obu
    Ja też.

A od siebie Part Chimp

• malryc said...
    • User
    • 3 Apr 2011, 09:28
    wszystkie trzy dać na jednym koncercie najlepiej!

Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.