FEN » Discussions

Seen Live

• Seen Live

Може би сте забелязали tag-ове на доста иозпълнители и песни, коит гласят "seen live". Предлагам в тази тема всеки да си признае кого/какво е слушал на живо, концерти, фестивали...

Whatever you are, be a good one.
    Edited by Tanparmaiel on 22 May 2010, 19:39
    • Nyut said...
    • User
    • 13 Sep 2006, 18:40
    Готина тема :)

Хм, да помисля... За съжаление не мога да изкопая билетите, но ето в общи линии моите live-изживявания:

• WhiteSnake (1997) - размазващ концерт, още го помня в подробности

• Metallica (1999) - без коментар

• Prodigy (1999) - пълно разочарование, напсуваха ни няколкостотин пъти и си излязоха :hmm:

• Motorhead (2000) - въпреки че не бях фенка, пък и още бях бясна за Maiden, далеч не съжалявам, че все пак отидох

• Alice Cooper (2000) - уникално шоу, просто красота

• Faithless (2004) - причиниха ми двуседмична мускулна треска; искам пак

• Fish (2005) - не бях ги чувала преди концерта, замъкнаха ме почти на сила; изключително много ми хареса Kaileigh, а от останалото помня само вонята на водка и огромната беквокалистка

• Paradise Lost (2005) - почти ми изчерпаха търпението преди да вляза, от озвучаването щеше да ми се пръсне главата, в залата нямаше въздух, замалко да си счупя врата, останах без глас, но още не мога да повярвам, че наистина ги видях на живо :yahoo:

Май това са всички, макар все да ми се виждат малко :X
    Иначе съм ходила и на няколко Метрополиса, на един Рок Предел и на някакъв метъл-фест в Бургас, който беше пълно разочарование.

Edited by Nyut on 19 May 2007, 16:37
    • FurFui said...
    • User
    • 11 Nov 2006, 15:41

o.O

Аз един път като бях в София Остава пяха на някво мини концертче :roll:

А метъл и Бургас са трудно съвместими понятия.

Убихме вожда с мистрията.
  • това Fish група ли са или имаш предвид фронтмена на Marillion и песента Kayleigh

• Nyut said...
    • User
    • 1 May 2007, 19:51
    Него, да - използвам "тях", защото все пак на сцената си имаше цяла група, не само Fish ;)

А, време е да си допълня списъка:
    • Blackmore's Night (2007) - мнението ми за концерта е ТУК.

Edited by Nyut on 19 May 2007, 16:38
  • ужас и аз съм го изпуснал - въобще не съм разбал кога е идвал :'(

• Nyut said...
    • User
    • 19 May 2007, 16:44
    Най-накрая разбрах какъв е проблема да се правят булетирани спусъци - не се ползва стандартния bbcode (повече за таговете тук).

Та да си дойдем на думата:
    • Blind Guardian (2007) - все още не намирам думи да опиша преживяването, затова пускам видеоматериал: *click me*

• INXS (1 юни 2007) - Много се накефих! За първи път бях на истински концерт и може би това е било основен фактор.Забележката ми е, че не ми изпяhа Elegantly Wasted:p

• Nyut said...
    • User
    • 17 Nov 2007, 11:09
    Я, не съм си споменала разходката до Вакен това лято о.0

Няма да слагам списък на групите, които видях там, защото са доста, но ето ревюто (за който не го е видял на главната страница):

http://www.last.fm/user/Nyut/journal/2007/08/9/496379/

Много доволно, мда ^^

• :)

Iron Maiden - най-любимият ми концерт досега
    KoRn
    Benediction (не са моят стил, ама нейсе ;))
    Amorphis
    Edguy
    Halloween
    Gamma Ray
    Deep Purple

• На Manson бях (:

• Еха! Само "Луд с мотика" знае къде да ходи! :)

We Love Hate, We Hate Love

• Foreigner (29 ноември 2007) - За мен си беше осъществена мечта! Много харесвам групата и съм ужасно щастлива, че имах възможност да ги видя на живо.

• Rihanna (30 ноември 2007) - Голямата блъсканица, гадното дъждовно време, недобрата организация и чакането за малко да ме откажат. Добре, че бях с хубава компания и че това момиче вероятно няма да имам възможност и желание друг път да я гледам на живо, за да остана до самия край на концерта и да чуя прочутия Чадър!

• Бях на Iron Маiden - много ми се искаше да отида и честно казано останах малко разочарован...

Manowar - един приятел е голям фен та общо взето той ме надъха. Направо се смазах обаче. Невероятен концерт.

• Kylie Minogue (18 май 2008) & Lord of the Dance (3 юни 2008) посетих също и съм много доволна и от двата концерта.
    И на Васко Кръпката (29 май) ходих и също беше готино.

• Boney M на 1 декември 2008
    Групата в момента не е в състава, в който е била, когато са създадени най-големите им хитове и звучат много по-различно. Публиката беше леко застаряваща и влудяващо дървена. Може ли да ми викат "шшшт!" на концерт на денс (така де - диско) група?! Все пак парчетата много си ме радват и смятам този декември пак да ходя на концерта им :р

• SOFIA ROCKS 2010 powered by SONISPHERE FESTIVAL

22 юни 2010
    The BIG FOUR:
    Anthrax
    Megadeth
    Slayer
    Metallica

23 юни 2010
    Skre4
    Stone Sour
    Alice in Chains
    Manowar
    Rammstein \m/

FUCKIN AWESOME!

• Scorpions - 25 октомври 2010
    Сбъднах си една дългогодишна мечта :))

Armin Van Buuren <3 - 11 август 2011
    ...започнах да слушам транс. Още не мога да повярвам, но много ми харесва, даже и когато няма вокали!

Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.