Accéder à la
vidéo YouTube

Chargement du lecteur...

Ignorer

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Biographie

fripSide est un groupe de pop japonaise originaire de Kyoto au Japon. Ils débutent leurs carrière officiellement en avril 2003 avec l'album "first odyssey of fripSide".

Membres
Yoshino Nanjo : Chant
Satoshi Yaginuma : Guitariste, Compositeur paroles, arrangements.

Discographie

Albums
Décembre 2012 : Decade
Janvier 2012 : fripSide PC game compilation vol. 01
Décembre 2010 : Infinite Synthesis
Septembre 2008 : Split tears
Août 2007 : binarydigit
Décembre 2006 : the very best of fripSide 2002-2006 (Commercial Circulation Disc)
Juillet 2006 : the very best of fripSide 2002-2006 (Doujin Disc)
Juin 2005 : 3rd reflection of fripSide
Mars 2004 : 2nd fragment of fripSide
Avril 2003 : first odyssey of fripSide

Singles
Février 2010 : LEVEL 5 -judgelight- (Opening 02 de To Aru Kagaku no Railgun)
Novembre 2009 : only my railgun (Opening 01 de To Aru Kagaku no Railgun)
Juillet 2008 : Flower of Bravery (Opening theme for Koihime Musou)
2007 : Libration Crisis/Refine Progress (Opening/ending theme for Scramble Heart)
2006 : Red-reduction division- (Opening theme for Kanojo-tachi no Ryuugi -Their Styles-)

Site Officiel : http://fripside.net/index.php
MySpace : http://www.myspace.com/fripside

Modifier ce wiki

API Calls