Chargement du lecteur...

Ignorer

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

We’re currently migrating data (including scrobbles) to our new site and to minimise data disruption, we’ve temporarily suspended some functionality. Rest assured, we’re re-activating features one-by-one as soon as each data migration completes. Keep an eye on progress here.

Project Pitchfork est un groupe allemand de Hambourg.

Project Pitchfork a été fondé par Dirk Scheuber et Peter Spilles en 1989. Le groupe a signé avec le label allemand Hypnobeat en 1991 pour sortir leur premier album, Dhyani.

Discographie :

Dhyani (1991)
Lam-'bras (1992)
Entities (1992)
Souls/Island EP (1993)
IO (1994)
Alpha Omega (1995)
!CHAKRA:Red! (1997)
Eon:Eon (1998)
Daimonion (2001)
"Nun" the trilogy
Inferno…

en lire plus

Top titres

Top albums

Artistes similaires

Shoutbox

Laisser un commentaire. Connectez-vous à Last.fm ou inscrivez-vous.

Auditeurs en ce moment

À la une

API Calls