Forum » Pomoc dotycząca strony

Utwór się scrobluje, ale nie ma go w rankingach.

• Utwór się scrobluje, ale nie ma go w rankingach.

Witam,ostatnio zauważyłam problem z kilkoma utworami. Scroblują się, ale nie ma w ogóle tych utworów w moich rankingach i w mojej bibliotece wykonawcy. Nie zwiększa się liczba odsłuchań do danego wykonawcy. Gdy kliknę na ten utwór nie mam napisane, że odtworzyłam go chociaż raz, a powinno być kilkanaście lub kilkadziesiąt razy. Widać te utwory na moim profilu w 'ostatnio odsłuchane', utwory mają tagi. Co zrobić, żeby było je widać w rankingach?

• Facet zaprosił mnie do kina i w połowie drogi pyta mnie: "A stać Cię na bilet..."?...i tak ma być.

FAQ Legal Terms and Policies Polskie forum pomocy The English forum Support Music Manager Music Manager - support System Status
  • Zmniejszona lista odsłuchań.

A ja mam następujące pytanie - czym może być spowodowała zmiana liczby odtworzeń - teraz mam 8000 a było ich około 40 000. Dzisiaj zauważyłam ten problem i nie wiem gdzie go zgłosić.

Pozdrawiam

• Nigdzie. To błąd wyświetlania, który usuwa się sam do 24 godzin od wystąpienia.

Facet zaprosił mnie do kina i w połowie drogi pyta mnie: "A stać Cię na bilet..."?...i tak ma być.

FAQ Legal Terms and Policies Polskie forum pomocy The English forum Support Music Manager Music Manager - support System Status
  • [youtube]Arkona[/youtube]

Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.