Festivals » Jul 1 B'estfest 2009 at Romexpo

Cine ati vrea sa vina la B`ESTFEST??

• coldplay
    sigur ros
    lupe fiasco
    arctic monkeys
    rage against the machine
    da da da?

• jem
    keane
    the verve
    regina spektor
    robbie williams :D
    the kooks
    interpol
    kasabian once again

plus ce s-a mai zis

Kink :D
  • Artic Monkeys (si sunt si in turneu)
    Gogol Bordello
    Nine Inch Nails
    Massive Attack
    Regina Spektor
    The Kooks

Stiu, nici nu sunt pretentioasa :)

I put the 'fun' in 'dysfunctional'
    • alin1 said...
    • User
    • 27 Feb 2009, 14:54
    Da, aduceti-o pe Jem!

:)

• sunt total de acord sa vina interpol...

de asemenea: white lies, the rakes, last shadow puppets, yeah yeah yeahs si metronomy

• bwahaha cu ce s a zis pana acum ar iesi un worsfest sau ceva.
    foarte trist, dar de asteptat.

• arcade fire

• Dekkul said...
    • User
    • 7 Mar 2009, 15:40

Re::))

safe_dance said:
    dekkul, dar despre cine ai vrea sa vorbim ? paul van dick , ACTIV :)))))))))

Observ ca te-au cam refuzat fetele si ai dat-o pe altele. Altfel nu vad obsesia ta pentru cuvantul "dick" (macar de ai fi scris corect, dar n-am ce pretentii sa am de la toti). Dar stai linistit, si zeii olimpieni erau pe invers. Mai e speranta pentru tine.

P.S: Internetul nu e pentru toti. Mai bine va apucati de cantat la frunza.

P.P.S: Vezi ca Paul van Dyk a facut mai multe decat 90% dintre obositii pe care ii tot repetati. E usor sa vorbesti cand habar n-ai :)

Nu ca ar conta prea mult o lista, dar arunca-ti o privire aici: http://www.listology.com/content_show.cfm/content_id.36355 Sa-mi spui pe ce loc e PvD si inaintea cui :( Nu prea ai fost inspirat la chestia asta LOLOLOLOLOLOL!1!1!!!

va salut, fanilor
  • prodigy (batrani, dar vreau... plus ca vreau show de nou album
    the crystal method .. ca merge, merge bine!
    fluke, overseer, propellerheads, fatboy (slab) pff.. si faithless.. cum de l-am pus la urma.. (tai prodigy de la cap afis si trec faithless)
    da'... am si eu o intrebare.... careva din bestfestu lu' peste, citeste aici vreo ceva? sau facem risipa de kbps?

• Beirut, absolut
    gogol bordello vin deja mai devreme deci mi-e de-ajuns
    nine inch nails n-ar trebui sa ne scape anu asta ca e ultima strigare a lor.
    sofa surfers(oricand, oriunde)
    stereophonics(merita ceva mai mult decat anu trecut)
    manu chao(those who know...know better)
    dufffy
    si-n rest,, toate bune

LIVE
  • Miss Kittin!

• the subways, arctic monkeys, kings of leon, yeah yeah yeahs, razorlight, mando diao, kate nash, shout out louds.. si multi altii -.-

"What gets us into trouble is not what we don't know. It's what we know for sure that just ain't so"

Mark Twain
  • As fi vrut sa vina neaparat The Blackout, Cobra Starship sau All Time Low (cu astia razi de te spargi la orice concert). Bineinteles nu cred ca toti ati auzit de trupele astea :)) , sunt chiar belea !

• Dekkul said...
    • User
    • 22 Jun 2009, 20:20
    Macar e un trance act...e ok. Si asta cam "trance" de felul lui.

va salut, fanilor
  • The Yeah Yeah Yeahs, Travis, Dashboard Confessional, The Feeling, Radiohead, The Envy Corps..

Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.