Festivals » Jul 1 B'estfest 2009 at Romexpo

we don't caaaaaaaaaaare about the young foooolks...

• we don't caaaaaaaaaaare about the young foooolks...

Se intampla sa dau bacul anul asta, cu ultima zi de examen pe 2 iulie. Nu sunt din Bucuresti, astfel ca The Killers mi-au sarit din schema.
    S-ar putea sa par egoist. Nu sunt. M-am lamurit cu Ziua Zero si tehnicile de marketing aplicate la sange. Le si inteleg, avand in vedere ca omul se orienteaza mereu dupa profit. Dar daca se intampla sa apara Travis, Bloc Party, The Strokes sau cine stie ce cpt. piccard pe afis tot in ziua cu pricina, cred ca blestem ziua in care m-am inscris pentru clasa I.

In situatia mea sunt multi altii, pentru care un "Ai sa-i vezi altadata" aruncat ca raspuns ar fi mama frustrarii. Cred ca ar fi frumos, in masura in care e si posibil, sa aratati putina indulgenta fata de cei care ar putea sa va umple buzunarele cu fidelitate in urmatorii ani. Zic

• life, get one .

• de acord. facem petiie?

• Mai sus m-am referit la viitoarele confirmari. The Killers e un "caz" inchis.

luke, n-avea nimeni nevoie de remarca ta aici. nici macar tu. dar iti multumesc pentru grijanie.

• Dekkul said...
    • User
    • 23 Jan 2009, 21:09
    La munca, e luni dimineata.

va salut, fanilor
  • Mmmmm bacul il dai doar o data, the killers o sa cante si peste 10 ani. E doar un concert....

• Gandeste-te ca in ziua aia te poate lovi autobuzul, constipatia sau alte animale deci BAC-ul nu e cel mai naspa lucru care ti se poate intampla. Oricum, bafta [in cazul in care te loveste constipatia..]

• ba creativity, a good one! ^^

legat de the killers peste 10 ani, cred ca se vor fi destramat, dupa ce toata lumea ii va fi aratat cu degetul drept lamerii aia de coldplay reloaded, pe buna dreptate, in urma vreunui incident de plagiat. ceea ce va dorim si dumneavoastra..

• Dekkul said...
    • User
    • 24 Jan 2009, 19:13
    salut gaina, cel din poza esti tu?

esti sexy

va salut, fanilor
    • [Deleted user] said...
    • User
    • 24 Jan 2009, 19:51
    atunci daca esti constient ca nu se pune problema decat de ghinion ce i cu "we don't caaaaaaaaaaare about the young foooolks"...?

• am spus-o mai sus, in speranta ca poate tine cineva cont de noi-cei-multi la viitoarele confirmari de artisti

• we do care about the young folks, even more than you think. :)

• [Deleted user] said...
    • User
    • 25 Jan 2009, 18:52
    Dude, get used to it.

• Dekkul said...
    • User
    • 25 Jan 2009, 19:21
    florin_e2 said:
    we do care about the young folks, even more than you think. :)

In calitate de organizator m-am lovit si eu de chestia asta. Unii romani nu sunt multumiti nici daca ii iei cu taxiul de acasa :)

Parerea mea este sa mutati eventul in septembrie ca sa-l vad si eu pe gaina cum face chicken dance.

va salut, fanilor
  • Fratilor, nu-si taie nimeni venele. Am expus un punct de vedere, destul de general dealtfel, ca sunt multi care au regretul asta. Atat. Ca se va gandi cineva, sau nu, oricum nu depinde de mine. Eu sunt bucuros ca am subliniat aspectul, indiferent de cate critici au aparut.

Iar Dekkul, mai lasa naibii tastatura aia, ca si-asa nu spui nimic in mesajele tale. Iarna nu-i ca vara, si tre' sa fie bine ca sa nu fie rau.

• [Deleted user] said...
    • User
    • 26 Jan 2009, 15:16

:)

organizator de ce ai fost dekkul ? de inmormantari ?

• Dekkul said...
    • User
    • 26 Jan 2009, 22:30
    Nu, dar promit ca am sa incep cu a ta.

Gaina e un mic Confucius, scoate citate filozofice din strafundul gandirii basesciene. Trist model in viata ti-ai luat si tu.

P.S: Cu glumele astea ale voastre ma dadeau afara si de la gradinita :(

va salut, fanilor
  • strokes ar fi cam imposibil intrucat freaca bara (as a group i mean) de cam mult timp...bagamias pufa in proiectele lor solo

Io vroiam sa zic ca stiu cum e... sa dai bacu si sa cante unii pe care vrei sa ii vezi...iti vine sa iti bagi pufa in toti... drama queen all over da place

Cand dadeam eu bacu...au venit Deftones si Depeche..si cine n-a mers? exact, ati ghicit.. cu Depecheu' s-a rezolvat vad... dar cu Deftones am scars..stand pe langa Gara Obor... fiind pe afara in duminica respectiva... 'scuze, stii unde sunt arenele romane' 'la deftones, nu?' 'da' 'aruncati-va in fata unui tren'. .

..da, sunt din Bucuresti..nu am fost ptr ca nu m-a lasat mama - lame? yes/yes- ca aveam luni de dimineata proba de romana...

Ah, memories..memories...

"The most stylish persons you will find at indie discos."

"I have a very bad relationship with the future.We don't get on.We just ignore each other" - Peter Doherty

• se transforma..

din drama "we don't care about the new folks" in drama - ma duc la bac, am pana de masina, soacra-mea se marita sau nu a mers troleu de 14
    iaca un mare fas.. ti se scoala, du-te barbate.
    btw, bac-u nu e noaptea ...

• Dekkul said...
    • User
    • 4 Apr 2009, 01:11
    Eu nu ma duceam daca aveam bacul a 2-a zi, sincer. Putea sa vina si Iisus pe pamant.

va salut, fanilor
Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.