INDUSTRIAL BOOOM - REBOOT!

Festival
Past event
Friday 27 April 2012 Sunday 29 April 2012

Barba Negra Music Club

Prielle Kornélia utca 4.
Budapest 1117
Hungary
Show on Map Show on Map

Tel: +36706084510
Web: www.barbanegra.hu

Festival Lineup (19 artists)

Your festival compatibility is Unknown

Not a Last.fm member?

Sign up and use your music taste to get a personalised festival compatibility.

Already on Last.fm?

Log in to see your compatibility.

Print lineup
Play lineup

Photos

Loading photos…

Tag your photos on Flickr

Showcase your pics for this event by tagging them on flickr.com with this machine tag:

Flickr

27.04.2012
DAY 1. „Mechanix Day”
FIRST AID 4 SOULS
DECODED FEEDBACK
THE NEON JUDGEMENT
HAUJOBB
32 CRASH
PROJECT PITCHFORK


28.04.2012
Day 2. „Electronic Body Day”
ESCALATOR
ABSOLUTE BODY CONTROL
KLUTAE - Leaether Strip project

SPETSNAZ
FRONT 242
THE JUGGERNAUTS

29.04.2012
DAY 3. „Dark Side Day”
THE ACH
SONAR
CLAN OF XYMOX
DIARY OF DREAMS
IN STRICT CONFIDENCE
DANCE OR DIE

HUNGARY - Budapest
BARBA Negra Music Club
http://www.barbanegra.hu/


ALL-DAY TICKETS until 15th MARCH SALE FOR 45 EURO


DAILY TICKETS until 15th MARCH

DAY1: 20 Euro
DAY2: 25 Euro
DAY3: 22 Euro
Share this event:

Discussion

Want to discuss bands, stages or festival plans?
Start a conversation in our forum

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.
  • Pssychoma

    LINE UP TIME !!! Day 1. Mechanix Day: 19.15 – First Aid 4 Souls 35 min 19.50 – Change over 20.00 – Decoded Feedback 45 min. 20.45 – Change over 21.00 – The Neon Judgement 60 min 22.00 – Change over 22.15 – Haujobb 60 min 23.15 – Change over 23.30 – 32 Crash 50 min 00.20 – Change over 00.35 – Project Pitchfork 75 min 01.50 – Eskil Simonsson Dj set (Covenant) 60 min Day 2. Electronic Body Day: 19.30 – Escalator 40 min 20.10 – Change over 20.25 – Absolute Body Control 50 min. 21.15 – Change over 21.30 – Klutae 50 min 22.20 – Change over 22.35 – Spetsnaz 50 min 23.25 – Change over 23.40 – Front 242 90 min 01.10 – Change over 01.25 – The Juggernauts 45 min 02.10 – DJ Set Day 3. Dark Side day: 19.15 – The Arche 45 min 20.00 – Change over 20.15 – Sonar 50 min 21.05 – Change over 21.20 – Dance or Die 50 min 22.10 – Change over 22.25 – In Strict Confidence 70 min 23.35 – Change over 23.55 – Clan of Xymox 70 min 01.05 – Change over 01.20 – Diary Of Dreams 70 min 02.30 – DJ Set 04.00 - End

    24 Apr 2012 Reply
  • AlanTheWild

    Klutae interview, just scroll down for the english version: http://alanthewild.blogspot.com/2012/04/klut-interju-2012.html

    23 Apr 2012 Reply
  • xymoxcontrol

    THE ARCH 19.30 END 20.15 SONAR 20.30 END 21.20 DANCE OR DIE 21.40 END 22.50 IN STRICT CONFIDENCE 23.15 END 00.15 DIARY OF DREAMS 00.30 END 00.40 CLAN OF XYMOX 01.00 END 02.15 DJ-set till 4.00

    22 Apr 2012 Reply
  • Replicant-77

    Buy VIP ticket details - http://www.black-head.eu/?content=&lang=en

    15 Mar 2012 Reply
  • Pssychoma

    Find and buy tickets: http://www.ticketportal.hu/podujatie_search.asp?id=44049

    9 Feb 2012 Reply

Did you go?

Loading…
Loading…

Reviews

No one’s reviewed this event yet.

Review this event

Related Events

See more

Recent Activity

  • Raumkrank went to INDUSTRIAL BOOOM - REBOOT! at Barba Negra Music Club. November 2013