• redscab said...
    • User
    • 14 Aug 2011, 12:11

Line-up 2012

Jakie zespoły chcielibyście zobaczyć na ostatnim Woodstocku przed końcem świata?

• Foo Fighters , System of a Down, Three Days Grace, Nick Cave
    Pj Harvey, Shakira, Muse, Manu Chao, Dave Matthews, Robbie Williams
    David Bowie, Tori Amos, Sweet Nosie , Hey , Łąki Łan- po tym chyba czas umierać.

• Motörhead, Danzig, Dokken, David Bowie, Slash, The Cult, CRASHDIET, Anthrax, Saxon, Deep Purple, W.A.S.P., Queens Of The Stone Age, The Stooges, Aerosmith, Black Label Society, The Head Cat, The Rolling Stones, Sebastian Bach, Def Leppard, Motlez Crue.

• Slayer, Otep, Arch Enemy, 1125, Alians, Anti Dread, Blade Loki, Children Of Bodom, DevilDriver, Dezerter, Frontside, KSU, M:40, Moonspell, Gojira, Podwórkowi Chuligani, Rancid, Schizma, Sedes, SOAD, The Bill, Uliczny Opryszek

Chociaż ktoś z nich ;)

i może Zielone Żabki? /trololol/

• A co sądzicie o Korn? Nadawaliby się na Woodstock, lubią grać w Polsce i nie zależy im na kasie.

Wpadliśmy z kumplami na pomysł, możliwe, że nierealny, ale nie mamy nic do stracenia. Chcemy ściągnąć Korn na Przystanek Woodstock. Na razie zbieramy zwolenników, tego pomysłu i potrzebujemy pomocy. Kiedy już uzbieramy sporą liczbę (mam na myśli około 50 000), napiszemy petycję do organizatorów. Liczymy na to że tak duża liczba zwolenników, wpłynie na ostateczną decyzję co do zaproszenia zespołu na festiwal. Proszę wspierajcie nas poprzez funkcję "Lubię to" http://www.facebook.com/pages/Korn-na-XVIII-Przystanku-Woodstock-2012/242285632478148

"...it's better to burn out, than to fade away."
    • darjooo said...
    • User
    • 14 Aug 2011, 15:06
    Cock Sparrer , The Adicts , Rancid , Qotsa , Psy Wojny , Sham 69 , Misfits , Motorhead , T .love i sporo polskiego panka ;]

• a ja bym chciała Rage Against The Machine, Łąki Łan, trochę nierealne - KISS, Kult albo KNŻ bardzo chętnie, Hey, Foo Fighters! System of a Down też okej. umarłabym jedynie na Toolu albo A Perfect Circle, ale to raczej nie ta impreza niestety :(

• ...sporo polskiego panka [2] absolutnie kurwa za

• nuxgda said...
    • User
    • 14 Aug 2011, 18:17
    ogólne sporo panka!

• mnie wystarczą fajne dupeczki

• jak fajne dupeczki, to zespół Civet musi być ;D

• KoRn / Limp Bizkit i sram ze szczęścia :D Generalnie jak się okazuje wole klimat od muzyki na PW. :D

• three days grace [2]
    misfits [2]
    limp bizkit [2]
    bring me the horizon eehehehehehe

• Obecny wokalista misfits ssie chuja szczerze mówiąc ;<

• Limp Bizkit tak bardzo mocno chcę ._.

• kyuss, kyuss, kyuss, kyuss, kyuss, kyuss, kyuss, karma to burn, clutch, down, corrosion of conformity

• Może być cokolwiek, jeśli tylko będzie mniej znane od tegorocznych zespołów.

• civet miażdży pałę <3 na żywo total.

• [Deleted user] said...
    • User
    • 15 Aug 2011, 08:59
    Arch Enemy [2], Limp Bizkit [4], Hey [2]

• LuxusPL said...
    • User
    • 15 Aug 2011, 09:53
    Scooter, Kalwi & Remi i D-Bomb.

• [Deleted user] said...
    • User
    • 15 Aug 2011, 10:19
    O tak. Jeszcze Danzel na złagodzenie emocji.

• BringMeTheMango pisze:
    mnie wystarczą fajne dupeczki

!!!

• Iron Maiden,Soundgarden, Alice in Chains, Kult, T. Love Alternative, Gamma Ray (Helloween było, więc czemu nie oni :)?), Komety, Turbo, Stary Olsa bądź Litvintroll (ale to raczej na folkową), Katedra (chodzi mi o ten litewski heavy metalowy zespół - nie polski :P), Daniel Landa, Motorhead, Volbeat, Sepultura, Soulfly albo Cavalera Conspiracy, TSA, Monstrum, Saxon, Motley Crue, Van Halen, Paprika Korps, Def Leppard :D

• DaMnIaN said...
    • User
    • 15 Aug 2011, 16:05
    Tak przyziemnie to może: Totentanz, Normalsi, Carrion, Hey, Brown
    A tak mniej to: Soad, 3 Doors Down, Nickelback, Rammstein, Airbourne kurwa! ( <3 ) Arctic Monkeys, Coldplay :D

• Sopele said...
    • User
    • 15 Aug 2011, 19:08
    - Metallica
    - Elektryczne Gitary
    - Kult
    - Coma
    - Skillet
    - Dżem
    - Story of the Year
    - Sabaton
    - AmetriA
    - Disturbed

Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.