• Może jakaś ekipa z PL?

Wybiera się ktoś z Poznania albo innego miejsca w PL? Może społem? ;>

• ohGre said...
    • User
    • 22 Apr 2010, 21:12
    dumam nad tym:)

• możliwe, że i ja się wybiorę ;)

• Rzymek said...
    • User
    • 11 May 2010, 09:56
    Może z Gdańska...

• Ja jestem z Gdańska i też nad tym myślę.

• wrocław na 100% ATR, kurwa! może ktoś by autkiem się pokusił pojechać?

• Hans_BG said...
    • User
    • 18 May 2010, 10:54
    jakby ktoś chciał zobaczyć ATR w Polsce to 11 września wystąpią w Krakowie!

• Bydgoszcz, Bydgoszcz.

SWAG SWAG SWAG !
  • Jak ktos sie zdecydowal (a kazdy powinien;>), to maly hint: na lastminute.com sa 2 bilety w cenie 1 dla pozaniemieckich fanow. W dodatku pozabrytyjscy klienci nie maja wysylanych biletow, a odbieraja na miejscu na podstawie numeru rezerwacji. Ogolnie od pary wychodzi 50 funtow +10 za rezerwacje i jakiestam oplaty. Polecam :>

Szkoda, ze ATR drugiego dnia berlinowego, bo chetnie bym zobaczyl raz jeszcze u nas.

Trzeba bedzie jakas trojmiejska inwazje zorganizowac;>

• [Deleted user] said...
    • User
    • 30 May 2010, 23:46
    Wrocław prawdopodobnie :)

• Edited by karasiowy on 31 May 2010, 21:01
  • theicecreamvan pisze:
    Jak ktos sie zdecydowal (a kazdy powinien;>), to maly hint: na lastminute.com sa 2 bilety w cenie 1 dla pozaniemieckich fanow. W dodatku pozabrytyjscy klienci nie maja wysylanych biletow, a odbieraja na miejscu na podstawie numeru rezerwacji. Ogolnie od pary wychodzi 50 funtow +10 za rezerwacje i jakiestam oplaty. Polecam :>

mógłbyś przybliżyc okoliczności odbierania takiej wejściówki na podstawie e-maila i karty? normalnie jakieś okienko będzie i wydadzą karnet? na o2 arenie też to się odbywa gładko?

• Mysle, ze to na zasadzie biletu lotniczego. Pokazujesz kwitek z numerem rezerwacji i dostajesz bilet. W UK normalnie bilety wysylaja do nabywcow, za granice pewnie sie nie oplaca.

• Katowice ; )

• Stohap said...
    • User
    • 7 Jun 2010, 11:32
    Poznań!

• Esztrej said...
    • User
    • 23 Jun 2010, 13:31
    Warszawa! ;D

• Matt89s said...
    • User
    • 29 Jun 2010, 11:27
    o HEJ !
    wiedziałem że znajdę tu taki wątek !
    Jeżeli się koś wybiera a nie chce jechać samemu ja się chętnie do grupki / pary dołączę. Jakby był ktoś zainteresowany, proszę o kontakt, najlepiej na PM :)
    Jestem z Krakowa.

A moze zjednoczymy się jakoś , wynajmiemy sobie wspólnie Hostel i coś się rozkmini na jakąś większą bibę :P ?

• paw3lek said...
    • User
    • 3 Jul 2010, 23:33
    Trójmiasto i okolice. Ten festiwal to bajka.

.
  • Zola Jesus tak blisko!?!! Raczej nie odpuszczę :D

• swoja droga zna ktos jakis tani hostel godny polecenia?

• hihi, Szczecin, pociągiem ze 2 godziny :)

• Mobilizacja ?

• już nie ma tych tańszych biletów dla cudzoziemców nie? tak czy inaczej, jedziemy! Ale samochód raczej będziemy mieć pełny...ale info na temat noclegu z chęcią przyjmę, jak pewnie wszyscy wypowiadający się w wątku ;)

• Kraków by bardzo chciał pojechać, ale nie wie jak będzie :(

"All right. You're dying, that's all"

inland empire
  • Będę na pewno, ale chyba tylko w piątek. Gdyby ktoś jechał z Poznania/przez Poznań - chętnie się dołączę

Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.