Está disponible una nueva versión de Last.fm. Para que todo funcione a la perfección, vuelve a cargar el sitio.

Jun 1

NOOSE, XAXAXA

Con Noose y Xaxaxa en La Kana (Стара чаршија)

Fecha

Viernes 1 de Junio de 2012 a las 18:00

Ubicación

La Kana (Стара чаршија)
Skopje, Macedonia

Mostrar en el mapa

Descripción

1 Јуни е ден за Чикашко-Скопското хард кор матине кое ќе се одржи во Ла Кања. Од братскиот Чикаго ни доаѓаат веган/стрејт еџ монасите NOOSE (http://noose.bandcamp.com/ ). Слободно можете да очекувате тупаници во воздух, иксови на рацете, скокови со гитари и стрејтерски шаманизам.
ХАХАХА се бивши стрејтери и ќе бидат статични при свирењето на песните од новата плоча која треба да искочи за НАПРАВИ ЗАЕДНО во Септември.
Концертот почнува во 18:00. Влезот е 200( нема слободен влез, сите пари се за бендот на турнеја!) .

Cartel

API Calls